vajszlo.png

Téli rezsicsökkentés - Gázpalack

TÁJÉKOZTATÁS

A téli rezsicsökkentés végrehajtását követően szükségessé váló további intézkedésekről szóló 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozat vonatkozásában a 2018. október 15. napjáig benyújtott igény vonatkozásában történő egy alkalommal lehetséges tüzelőanyag módosítás kapcsán tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a propán-bután palackos gázt a FLAGA Hungária Kft. helyben biztosítani tudja. Nem jelent plusz költséget a háztartások számára az elszállítás, tehát a teljes 12.000,- Ft-os támogatási összeg igénybe vehető.

Az átvétel a FLAGA partner gázcsere-telepén (Vajszló, Batthyány u. 70.) történik majd, a cég által kibocsátott gázbónusszal.

A 12.000,- Ft-os keretösszeget figyelembe véve ez 3 db bónuszt jelent háztartásonként, (egyenként 4.000,- Ft értékben) melyek a fenti gázcsere-telepen válthatók be csere palack ellenében.

A gázpalack értékének 4.000,- Ft-ot meghaladó részét készpénzben a helyszínen szükséges rendezni.

A bónuszok átvételére a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatalban lesz lehetőség, melynek időpontjáról értesítést küldünk.

A bónuszok különböző időpontokban is beválthatók, nem szükséges a 3 db-ot egyszerre felhasználni.

Az idős emberek korlátozott lehetőségeire tekintettel, igény szerint a FLAGA partner vállalja a gázpalackok házhozszállítását csütörtöki és pénteki napokon.

Kérjük, hogy amennyiben használ propán-bután palackos gázt és ez a lehetőség megfelelő az Ön számára, szíveskedjen a módosítás végett 2019. január 25. napjáig (péntekig) a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatalban megjelenni.

                                                                    Vajszló Nagyközség Önkormányzat

                                                                  Képviselő-testülete

Értesítés - Kormányablak busz

ÉRTESÍTÉS


Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy Baranyában is elindult a kormányablak busz.
A részletes tájékoztató valamint a busz vajszlói helyszíne és időpontja IDE KATTINTVA olvasható!

 

Dr.Kiss Mónika
jegyző

Felhívás - Bursa Hungarica

F E L H Í V Á S !

Tájékoztatom, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumának döntése értelmében a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2019. évi fordulójában a pályázati beadási határidő meghosszabbításra került.

A pályázatok benyújtásának módosított határideje:

2018. november 13.

A módosított pályázati dokumentumok az alábbi linken elérhetőek:

www.emet.gov.hu

Bursa Hungarica ügyfélszolgálat elérhetőségei:

Telefon: +36 1 795 5600

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vajszló, 2018. november 6.


Vajszló Nagyközség Önkormányzata
              

Felhívás - Üzlet bérlése

FELHÍVÁS

Vajszló Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a 186/2018.(X.31.) önkormányzati határozata alapján meghirdeti - bérleti jogviszony keretében történő hasznosításra - a tulajdonában álló Vajszló, Széchenyi u.12.szám 1.ajtó (170/10/A/1.hrsz.) alatti üzlethelyiséget kézmosóval, WC-vel, tárolóval mindösszesen: 47,97 m2 kizárólagos használattal.

Bérleti díj: 39.370 Ft + ÁFA = 50.000 Ft/hó (rezsi költség nélkül)

Az érdeklődők jelentkezésüket

  • postai úton a Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatal címére (78389 Vajszló, Széchenyi u.13.) és Horváth István polgármester részére címezve,
  • vagy személyesen a hivatal ügyfélfogadási idejében

nyújthatják be.

Jelentkezési határidő: 2018.november 15. 16 óra

A felhívással kapcsolatban további információt Horváth István polgármester nyújt a 73/485-141 telefonszámon.

Értesítés - Környezeti hatásvizsgálati eljárás

Értesítés

Értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy a Baranya Megyei Kormányhivatal az Országos Vízügyi Főigazgatóság meghatalmazásából az Aquaprofit Zrt. által benyújtott kérelem alapján a - "Vízvisszatartás és tájhasználat-váltás tervezése az Ős-Dráva programban" megvalósítására vonatkozóan - a Környezethasználó részére a határozatban leírt előírások megtartásának kötelezettsége mellett engedélyt adott ki.

A teljes hatázozatot IDE kattintva tekinthetik meg.

 

Dr. Kiss Mónika
jegyző