Pályázat

Téma *
Név *
Email
Üzenet *
Ellenőrzés *
   
 

Juhász László: Füles Ferenc

Egy igaz ember hiánya

 

 

Kevesebbek lettünk! Nem csupán kevesebben, hanem kevesebbek; lelkünkben és szívünkben egyaránt! Mert hát miből építkezünk, miből merítünk erőt az élethez, mitől leszünk értékesek, ha nem a szeretettől. A szeretetnek pedig egyik igen fontos forrása, alapja a barátság!

Büszkén mondhatom, hogy Füles Feri a barátom!!! Nem csupán volt, hanem a barátom ma is és az lesz a jövőben is…

Jövő…?

Most elment a barátom, amiért, önző módon, magamat kezdem sajnálni. Egykorúak vagyunk és Ő már fizikai valójában nincs köztünk! S akkor, lehet, hogy nemsokára én is...!?

– Nem mindegy – szokta mondani, ha a halál került szóba – lényeg, hogy most itt vagyunk együtt, a holnapról kár elmélkedni!

Azért, minden búcsúzáskor – miután egy kosár viccet „csomagolt” útravalóul – óvva intett: vigyázz magadra, mert belőled csak egy van!

Példaértékű, milyen kiegyensúlyozott lélekkel viselte a megpróbáltatásokat, amiket romló egészségi állapota és a nagybötűs élet egyéb „áldásai” mértek rá! Felbecsülhetetlen segítség volt számára, hogy Magdával a feleségével minden körülmények között számíthattak egymásra, támogatták egymást! Így, Feri nem sir

2018. március 12. hétfő

Rácz Jolán ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Kodolányi emlékház

Tisztelt Hölgyem / Uram,  

nyáron szeretnénk egy csoporttal meglátogatni a Kodolányi János emlékházart. Kérem szépen, küldjön nekem egy elérhetőséget, ahol valakivel a látogatást meg lehetne beszélni. Az emlékházról is szívesen vennék információt, eleddig nem találtam semmit a netetn.  

Köszönettel,  Rácz Jolán Budapest

2015. március 09. hétfő

Horváth István ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Fizetés

Tisztelt Nagy István!

Igaz, hogy felveszem a fizetésemet. Az viszont nem igaz, hogy bárkinek mondtam volna, hogy nem veszem fel. Azt talán igen, hogy nem ez a fő megélhetési forrásom. Miért? Ön talán nem veszi fel a szociális segélyt?

Amúgy én a saját nevemet írom alá mindig. Te miért bújsz el más neve mögé? Csak nem te vagy a híres "Vajszlói feljelentgető?

Tisztelettel:
Horváth István

"

2014. január 22. szerda

Nagy István ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Fizetés

Tisztelt Polgármester!

 

Igaz ,hogy  felveszi a fizetését pedig azt mondta az embereknek , hogy nem veszi fel a polgármesternek járó fizetés ?

2014. január 14. kedd

Horváth István ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Vendégkönyv.

Kedves látogató, aki ráakadtál településünk honlapjára!

Kérlek használd a vendégkönyvet, amit az oldal élőbbé tételének érdekében az első lapon helyeztünk el! Írd meg véleményedet, kívánságodat bármilyen megjegyzésedet a településsel és az oldallal kapcsolatban. A rovatot nem moderáljuk, azon minden véleménynek helyt adunk, amely nem a politikával foglalozik.

Várunk minden észrevételt:

Horváth István

2013. augusztus 04. vasárnap

 

Powered by Phoca Guestbook