Pályázat

Álláspályázat

óvodavezető állás 11óvodavezető állás 22óvodavezető állás 33

Választási közlemény

választási közlemény 1 page 0001

 

választási közlemény 2 page 0001

Munipolis

Kedves lakosság!


Elindítottuk a Munipolis szolgáltatást, amely lehetővé teszi számunkra, hogy modern és hatékony módon kommunikáljunk Önnel. Azok a polgárok, akik regisztrálnak a Munipolisra, SMS-ben, e-mailben vagy az alkalmazásba küldött üzeneteken keresztül fontos információkat kapnak tőlünk arról, hogy mi történik az önkormányzatban.

https://vajszlo.munipolis.hu/regisztracio

Mit eredményez a regisztráció?

- Vészhelyzeti riasztások - áramkimaradások, közelgő viharok, forgalomlezárások stb.

- Hírek az önkormányzattól egyenesen az Ön telefonjára  
- Meghívók sport- és kulturális eseményekre
- Részvétel online felmérésekben, közvéleménykutatásokban

- Mobilalkalmazás számos hasznos funkcióval

A regisztráció ingyenes. A regisztrációs folyamat során beállíthatja, hogy milyen információk érdeklik (pl. kultúra, sport, egészségügy). Javasoljuk, hogy adja meg telefonszámát és utcáját, hogy váratlan események (pl. csőtörés, heves esőzés stb.) esetén gyorsan értesíteni tudjuk Önt.  Az Ön adatait a GDPR - Általános Adatvédelmi Rendeletnek megfelelően biztonságban tartjuk.

AZ INFORMÁCIÓKRA FELIRATKOZHAT: https://vajszlo.munipolis.hu/regisztracio
Személyesen is regisztrálhat irodánkban. Szívesen segítünk Önnek.

 

Információ a személyes adatok kezeléséről

FELHÍVÁS

 

 

FELHÍVÁS

 

Vajszló Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete a 10/2024.(II.07) sz. Kt. határozata alapján

KIZÁRÓLAG ÉRTÉKESÍTÉSRE (NEM BÉRBEADÁSRA!!!)

meghirdeti a tulajdonában álló Vajszló 661.helyrajzi számú, 1714 m2 alapterületű, „kivett lakóház, udvar” megnevezésű, forgalomképes belterületi ingatlanát, mely természetben a Vajszló, Petőfi u.2.szám alatt található.

Az ingatlan induló, minimum eladási ára: 2.000.000 Ft

Az ingatlan per-, teher és igénymentes.

Az ajánlatok kizárólag írásban nyújthatók be személyesen vagy postai úton, az ajánlott vételár, valamint az annak megfizetésére vonatkozó információk megjelölésével.

Az ajánlatok benyújtásának(beérkezésének) helye és ideje: Vajszlói Közös Önkormányzati Hivatal 7838 Vajszló, Széchenyi u.13.

2024.december 30. 12 óra

 

A beérkező ajánlatok értékelési szempontjai: A legmagasabb vételárat tartalmazó ajánlat a vételár fizetési ütemezésének figyelembevételével.

Felvilágosítás kérhető: Horváth István polgármester úrtól a 73/485-141/7.mellék telefonszámon (munkaidőben: hétfő – csütörtök: 8-16 óra, pénteken 8-12 óra között)

Az ingatlan megtekinthető Szilágyi Attila közmunkavezetővel munkaidőben a 30/690-8804 telefonszámon egyeztetett időpontban.

Az ajánlatok elbírálására Vajszló Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2025.évben tartandó első képviselő-testületi ülésén kerül sor.